Om

Filosofien bag ullaulla er at sy af det, som ellers bliver kasseret. Og gerne gøre det i samarbejde med den, som skal bruge det færdige produkt.

Jeg bruger fx. udgåede prøvebøger fra møbelbetrækkere og stofbutikker, gamle (fest)kjoler og stof som folk finder ifm. oprydning. Og jeg har bunkevis af stofrester fra et langt liv ved symaskinen.

jeg henter en pose proveboger til ullaullaJeg har aftaler med møbelbetrækkere, som sender en sms når de har samlet en pose prøvebøger – så cykler jeg over og henter dem.

Indtil videre syr jeg clutches og sofapuder, men det er planen at udvide med tørklæder, brilleetuier, huer, halstørklæder…

Clutch og puder bliver til enten ud fra mine egne ideer og hvad stofferne inspirere mig til, eller i samarbejde med kunden. Hun kan fx have ønsker om farver eller mønstre, og så ser jeg hvilke muligheder der er.

Personligt har jeg altid været glad for at skabe noget brugbart ud af noget, som er kasseret – eller på vej til at blive det. Fx en sommerbluse af kærestens udtjente skjorte. Eller en jakke af diverse rester. Eller en pude med stykker af mit gamle tøj – der er mange minder i den slags…

Mit motto er ‘jeg syr af det som ellers bliver kasseret’. Det er en fed fornemmelse at skabe af ‘skrald’ …. sjovt og meget tilfredsstillende!