Dit tøj

Klik på billederne for at se dem i stort format

Én side af genbrug er at give nyt liv til det tøj man har – så føles det som at få nyt uden at være en del af brug-og-smid-væk kulturen. Ofte kan man samtidig kamuflere slid og huller.
Her kan du se eksempler hvad jeg har gjort – måske har du noget yndlingstøj, som skal have nyt liv? Kontakt mig, så finder vi på noget…

Fx havde jeg en tynd merinosweater med blomstertryk.blomstret sweater fik nyt liv og blev til cardigan med lynlås
Jeg brugte den ikke, fordi den gik så højt op i halsen. Så klippede jeg den op og satte lynlås i, og den blev til en cardigan.
Det sværeste var at finde en lynlås i den rigtige farve!

En bekendt havde en stor rød pullover, som der gik møl i:hullet rød pullover fik nyt liv og blev til cardigan med broderier over hullerne
huller på ærmet og øverst foran. Han ville smide den ud.
Jeg overtog den, syede den om efter mit t-shirtmønster, klippede den op og satte lynlås i og broderede tilsidst blomster henover hullerne.

En veninde havde en dyr uldsweater, som var meget slidt på albuerne. De traditionelle skindlapper passede slet ikke til sweateren. Så den fik lapper af noget matchende uldjersey, som også blev brugt i halskanten – der ved nærmere eftersyn også var ret slidt. Desværre har jeg ikke billede af den.

Jeg syr også enkelt børnetøj på bestilling.